jueves, 30 de mayo de 2013

Springtime for OWNW #2 Round

Quique Ramos Spring Hits:

ABELARDO CARBONÓ: Muévela

"Acabada de descobrir al CD que acompanya la revista Rockdelux d’aquest mes. Feia temps que no escoltava els cds recopilatoris de segells, però sent Munster he fet una excepció. El cd està ple de hits i no descarto posar-ne algun altre. No em penso posar difícil per una nit que surto!. Mentre un us l’agafeu amb paper de fumar la resta estarà ballant. Barreja boja de ritmes: cumbia, afrobeat i Luixi Toledo. Tot en un. Divertidíssim!"

AL ESCOBAR: Tighten up

“¡Aaaaaaprieta!”. Aquesta la poso sempre quan m’aburreixo de posar la típica cançó de indie amb guitarres un cop i un altre, que sol coincidir amb que porto un parell de copes i començo a pujar-me per les parets. Probablement sigui una de les millors cançons del món en la seva versió definitiva. El hitazo de Archie Bell & the Dells passat pel sedàs latino de Al Escobar. Està al recopilatori “New York latin hustle” (Soul Jazz), que és per pixar i no treure gota. Bugalú barrejat amb música disco = moviment de cucu assegurat."

ENGLISH SINGLES: Ordinary girls

"El meu grup favorit de pop cridaner d’avui en dia són els English Singles. És el grup nou del Scott Miller, de Bananas, Nar i Bright Ideas, eterns segona fila amb molt mala pata i un olfacte gegant pel hit. Son de Stockton, com els Pavement, i si us agraden Television Personalities, McTells i sou capaços d’imaginar als primers Weezer tocant el “Casino Classics” de Comet Gain: són el vostre grup."

TOM TOM CLUB: Genius of love

"La millor cançó del món. Per ballar com idiota, moure el braços sense ritme, picar de mans, cantar “piri piri”, per estar molt content. Només la poso quan estic entre amics o molt confiat perquè si un dia la punxo i ningú balla se’m trencarà el cor i no tornaré a posar discos a una festa mai més. La porto sempre, incomprensiblement no la poso gairebé mai. A aquesta cançó hi ha cites a mestres del bailoteo com el Bootsy Collins, el James Brown, Kurtis Blow, Smokey Robinson, Bob Marley o la parella de genis rere els controls Sly and Robbie, que estaven a la gravació i es van animar a picar de mans. Una última cosa: el ritme de la cançó serveix de base a una de les meves favorites de la Mariah Carey, la incommensurable “Fantasy”.

LOS UROGALLOS: Como un tigre

"A qui vull enganyar? L’únic grup que de veritat m’importa son Los Urogallos. Son el Jose, la Susana, el Junior i el Gabi de TCR i Incrucificables. Son els millors. Pop, glam rock, paraules ben dites i una base rítmica que fa ganes de destrossar-se les mans de tant picar. Feia uns 8 anys que no tocaven i ara tornen a tocar, i son tan bons que no els cal recórrer al seu passat per ficar-nos a la butxaca. “Como un tigre” és una de les 3 cançons de Los Urogallos al 7” “Brindis, picnics i bongos beatniks”, el millor títol de disc de la història occidental recent. El comparteixen amb Las Chinchetas i l’edita Chin Chin Records Mundiales, que és LA discogràfica."





No hay comentarios:

Publicar un comentario